27.05.2009 г., 6:49 ч.

Прости желания 

  Поезия » Любовна
899 0 8

            Иска ми се да те срещам
            лъчезарна и красива,
            шеговита и сърдечна,
            мила, нежна и щастлива.

                Иска ми се да откривам
                поглед с пламъче игриво,
                който пази през годините
                своите искрици живи.

            Иска ми се да ти казвам,
            че все още сме си същите -
            независимо, че времето
            се изнизва между пръстите.

                Иска ми се все да чувствам
                сладка болка щом те видя -
                и да ни вълнуват срещите,
                с чувства  - истински и живи.

© Ваня Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??