9.04.2009 г., 12:44 ч.

Прости ми 

  Поезия
585 0 0

                               Прости ми

 

Когато за последен път те видях,

                               повярвах в бъдното.

В прегръдката през последното утро

                     повярвах в прераждането.

В последния заедно път извървян

                                повярвах в болката.

 

Болката - изгаряща, разкъсваща,

намерила в мен отново моето.

 

                    Което ти никога не разбра,

                    което ти никога не поиска,

                    което ти остави в небитието.

 

Две планети продължиха

                               в своите орбити.

© Кети Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??