Прости ми в съня си, когато
съм твоята нежност и страст-
сърцето до болка познато
и шепот любовен съм аз...
Прости ми, че има ме още
самотен, посърнал и блед.
Прогонвам те в дългите нощи -
но пак се завръщаш навред...
06.06.2008 г.
© Иван Миланов Шопов Всички права запазени