Apr 2, 2009, 7:43 AM

Прости ми 

  Poetry » Love
502 0 1

Прости ми в съня си, когато

съм твоята нежност и страст-

сърцето до болка познато

и шепот любовен съм аз...


Прости ми, че има ме още

самотен, посърнал и блед.

Прогонвам те в дългите нощи -

но пак се завръщаш навред...


06.06.2008 г.

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Там,където има и нежност,и страст ,не е нужно да се прощава! Много нежен стих!
Random works
: ??:??