9.03.2017 г., 12:15 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна, За деца, Свободен стих
621 2 2

 ПРОСТИ МИ 

Прости ми, майко, за горчивите сълзи,
за причинената мъка и тъга,
за бръчките по кожата и белите коси,
за превитата от работа снага.
Прегръщам те и те целувам, мамо,
мъчейки се да изкажа любовта,
ще съм винаги до теб – рамо до рамо
                                                       с най-добрата майка на света.                                                       

© Dobrin Katerov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??