31.08.2004 г., 15:59 ч.

Прости ми 

  Поезия
1463 0 1
Навън е вече пълен мрак
а в душата ми същински ад.
Следи от сълзи по бузите остават
а спомените за теб ме ужасяват.

Гледам вече в бъдеще напреде,
а само миналото връща ме към тебе.
И спомени мрачни ме връхлитат
а от очите ми сълзите бликат.

Загърбих аз очите ти красиви,
забравих и целувките ти дивни,
дано успееш някога да ми простиш,
че любовта ти към мен аз разбих.

© Роси Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??