24.11.2007 г., 10:13 ч.

Прости ми  

  Поезия » Любовна
961 0 5
Прости ми

Гледам те, когато покрай мен минаваш.
Гадно ми е, че ме подминаваш.
Като едно момче, което не познаваш.

Аз виновен съм за всичко,
но как да ти го кажа във очите.
Аз кураж пред теб да се изправя, нямам,
защото аз бях този, който те е наранявал.

На колене аз ще падна
и в очите ''моля те, прости ми'' ще ти кажа.
Знам, че нараних те много
и грешките ми да простиш, те моля.

В заблуда бях аз дълго време
и очите си затварях аз за тебе.
Дай ми шанс последен,
в койтo да покажа, че съм верен.

© Лъчо Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??