10.10.2010 г., 17:28 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна
873 0 3

Прости ми, че на другия повярвах...

доверие тъй трудно се печели...

Прости, че него в нощите оплаквах...

забравила, че просто имам тебе!!!

Прости, че не повярвах на съдбата,

която неслучайно с теб ме срещна,

с търпението твое във отплата,

до мене бе, макар и толкоз грешна!!!

Прости, че сляпо другия обичах

и твоята подкрепа не разбирах,

за неговата обич те отричах

и в своето сърце не те намирах!!!

Прости ми, че и тебе укорявах!!!

Прости ми за изгубеното време!!!

Прости за глупостта, че не съзнавах...

богатството...

това...

да имам тебе!!!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??