20.07.2007 г., 8:59 ч.

ПРОСТИ МИ 

  Поезия
529 0 4
Прости ми, веселяко, че тъжна с тебе бях
и думи празни аз редих,
душата твоя огорчих,
на дявола приятел станах.

Прости ми, веселяко, със добро сърце,
здрави, силни и чисти ръце,
усещал мимолетната любов
и свойта собствена голгота.

Прости ми, веселяко, живял по ноти,
събирал си зрънцата на живота,
с жаргона на своята младост,
наричай се щастлив човек, до старост!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??