8.08.2006 г., 22:59 ч.

Прости ми, мили 

  Поезия
1615 0 11
Прости ми, мили, много се изнервих
от твоето и моето дете...
И всички майни, дето ви ги теглих
не бяха казани от все сърце...

Прости ми, мили, много се изнервих
да влача вечно кръста на жена...
Макар,че честно, вола си отелих
след дневните с кънките у дома...

Прости ми, мили, много се изнервих
стотинката да цепя все на две...
признавам, без причина ти се ежих
и дразнех те с ината на дете...

Прости ми, мили, много се изнервих...
Край! Няма вече тъй да се държа...
А, казах ли ти че държа на мерник
и майка ти, и цялата рода?

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??