1.10.2020 г., 23:36 ч.

Прости ми ти 

  Поезия » Любовна
195 1 0

 

Нима ранихте аз отново със това,

че съм глупак и грешките повтарям ги сега?
Обещах ти мило мое нещо на света,

никога да не  страдаш зарад мен така.
Но прости ми мило мое,

че те нараних и с глупавите си постъпки аз сгреших.
Несъзнателно го правя разбери,

без да искам от любов го правя и грешката ми те рани.

Не мога да повярвам че се случва пак,

любимият за мен човек да наранявам пак.
Зная, че не съм безгрешен и затова се моля

да не съдиш по делата ми за туй се моля.
Представям си какво е в твоята душа,

любимият за теб човек нанасяти вреда.
Опитвам се да бъда по добър и много мил,

но отново случи се така че пак  със думи съм  сгрешил.

Научих мило поуката една,

че раняваш ли любим човек,

раняваш твоята душа.
Всеки ден се моля за това,

за теб  любима моя да съм единствен на света.
Понякога се случва и това,

мъжът на твоите мечти със думи да те нарани, 
но помни и разбери едно,обичаш ли го ти,

сърцето ще намери сили да прости.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??