16.09.2023 г., 16:30 ч.

Простих и умрях... 

  Поезия
154 1 0

Простих и умрях...

Извиних се..! На хиляди хора...
И на хиляди хора... Простих...
Получавах... И давах опора...
Но и много зачеркнах... Изтрих..!

 

Извиних се..! Достатъчно пъти...
И достатъчно пъти... Простих...
След което... Потеглих по пътя...
По който с Душата... Открих..!

 

Години вървях... И се скитах...
И години Живот... Пропилях...
И от глад... И от жажда залитах...
И ето ме тук... Оцелях..!

 

Извиних се..! На всички, които...
Тежест... В Живота им бях...
А на тези... Които се скриха...
Отдавана простих... И умрях.!!!

 

Калоян Христов©️
(Chris Heart)
New Beginning
12.08.2023
London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??