28.02.2012 г., 12:47 ч.

Простих си. Простих ти. Прости си 

  Поезия » Любовна
960 0 5

Щом ти си ми простил целувките -
и аз ще ти простя сълзите.
Сега си обувам обувките
и тръгвам да следвам мечтите.
Благодаря ти за всички уроци!
Станах по-богата и мъдра.
Знам, че имам много пороци...
Прости ги, когато си тръгна.
А аз си прощавам за нощите,
в които съм давала всичко,
за дните - добрите и лошите,
за моментите, кръстени "нищо".
Прощавам си всичките грешки,
прощавам си старите болки,
прощавам си грубите смешки,
прощавам си всичко... и толкова!
Щом ти ми прощаваш целувките -
аз прощавам всички сълзи.
Ето, вече обух си обувките.
Простих си. Прости си и ти!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??