7.11.2005 г., 21:08 ч.

Простите неща 

  Поезия
1223 0 4
П р о с т и т е н е щ а

Искам със усмивка да огрея твоя ден
и със много радост да е зареден!
Искам да ти дам любов и топлина,
сила - да се справиш с хиляди неща!

Трудности, проблеми сипят се над нас.
Много воля трябва, иска се кураж!
В бурите житейски, за да устоим
нужен е приятел - истински, любим.

Проверен във радост, но и в тежки дни,
когато си сам и ужасно боли!
Когато си казваш: Сега на къде?!?
Човекът до теб ще протегне ръце.

Трябва да повярваш в простите неща -
обич, мила дума, поглед - светлина!
Те осмислят дните, правят ни добри!
Аз ти давам мойте - искаш ли ги ти?


13.02.2005

© Павлина Драгова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??