31.03.2012 г., 14:14 ч.

Просто... 

  Поезия » Любовна
817 1 5

Добра съм в ПРОСТИТЕ неща -

да сготвя за вечеря леща,

да тръгна някъде пеша,

от ПРОСТОтия да направя грешка.

 

На ПРОСТашки виц да се разсмея,

без причина да се натъжа,

или пък ПРОСТО за идеята

да ида на кафе сама.

 

ПРОСТичко да обясня нещата,

с ПРОСТИ думи да те нараня,

ПРОСТО да си вдигна чукалата

и после ПРОСТО да се извиня.

 

Добра съм в ПРОСТите неща.

И ПРОСТО никога не го отричам,

че ПРОСТА съм и в любовта,

когато ПРОСТО те обичам.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??