17.08.2007 г., 12:00 ч.

Просто аз 

  Поезия
751 0 4
Красива съм била
и какво от това?
Мила съм била,
чак сега го осъзна.
Добра съм била
и преди, и сега.
Честна съм била,
ала късно го разбра.
Нежна съм била,
най-накрая го призна.
Единствена съм била,
вярно е това.
Симпатична съм била,
като ме видя и онемя.
Тъжна съм била,
да, и сълзите си ще събера.
Силна съм била
и със теб ще се разделя.
Неповторима съм била
и с това друг ще пленя.
Аз съм една -
просто жената-мечта!

© Десислава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??