30.05.2008 г., 14:18 ч.

Просто да си спиш.. 

  Поезия
440 0 1

Страхотно е усещането,
когато сутрин усетиш нежния допир
на ухаещата на цветя възглавница.
Или когато се взираш
в пластмасовия поглед на мечето,
което цяла вечер си прегръщал,
очаквайки да ти каже добро утро!
Страхотно е усещането,
когато със сънените си очи
виждаш първите лъчи на деня -
как ти се усмихват,
въпреки че ти им се мръщиш.
Или когато студеният въздух
погали нежно малките пръстчета на краката ти,
които ти така умело си топлил цяла вечер...
Страхотно е усещането,
просто да си спиш...

 

 

(посветено на всички тези моменти, в които искаме да се успим и да пропуснем няколко часа от работата или училището... "Още 10 минуткии..") :)

© ДиаНа Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??