20.07.2021 г., 7:35 ч.

Просто жена 

  Поезия » Любовна
247 0 0

Излъгах, че не те обичам!

Излъгах, че за теб не ме боли!

Ала в живота си се уморих да тичам.

Към теб единствен, разбери!

 

И когато поспра уморена,

а ти не разбираш това.

Ще знае цялата моя вселена:

единствено на теб съм жена.

 

След време ще минат години.

Ще вехне моята красота.

Дано разбираш любими,

че аз съм просто жена.

© Дора Гочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??