5.05.2007 г., 14:18 ч.

ПРОСТО ЖЕНА 

  Поезия
517 0 1
                                          ПРОСТО    ЖЕНА

                              Погледни  очите  ми с усмивка
                              и  душата погали във мен,
                              твоя   съм  със  сърце  лъчисто,
                              твоя   съм    и   в  този   ден...

                               Силна,  от   живота   помъдряла, 
                               рожби  три  на  България  съм  дала...
                               С  обич   и  във   труд   калена,
                                с  душа  обичана   или    ранена...

                               Но пак  със  жар  са пълни дните ми,
                               дано  се  сбъдват  и  мечтите  ни!
                               И   нека   в   сърцето  ти   остана,
                               жена  обичаща,  безкрай  желана!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??