29.08.2023 г., 13:44 ч.  

Мило ми е родното! 

  Поезия » Гражданска
330 0 0

Тъжно ми става като наблюдавам

как някои българското отричат!

Не искам аз това да съблюдавам,

нека ме чуят тез, що своето обичат:

 

"Отстъпници в света винаги ще има,

освен парите те нямат друго драго,

и на тях все пак България е родина,

но те гледат първо да имат облаги!

 

Животът на ценности е борба,

общото трябва да е свято, идеал,

защото народността ти е съдба,

ако твой роднина почине, ти е жал!

 

Затуй вие не гласувайте за отцеругатели,

които бяха разобличени, разкрити вече!

Писна ни потисници, слуги и предатели

да ни водят, че тъй няма да стигнем далече!"

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??