13.05.2021 г., 8:52 ч.

Просто момент 

  Поезия
573 0 1

Те искаха да съм подробна

Да съм ясна

Да съм ярка

Да съм силна,

но не и свободна

Кажете ми в този свят безгрешен

Кое е по-добре

Да си тъжен или да си бесен

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??