May 13, 2021, 8:52 AM

Просто момент 

  Poetry
553 0 1

Те искаха да съм подробна

Да съм ясна

Да съм ярка

Да съм силна,

но не и свободна

Кажете ми в този свят безгрешен

Кое е по-добре

Да си тъжен или да си бесен

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??