6.09.2018 г., 13:47 ч.

Просто Обич 

  Поезия » Любовна
332 1 0

Толкова много я обичам

Обич, като въздух,

Обич, като щастие,

Обич, като нежност,

Обич, така свята.

Обич, събрана в шепа пепел,

Обич, издухана от бургаски бриз,

Обич, красива като изгрев,

Обич, като спомен за залеза златист,

Обич, вечна като морето.

Обич, по-силна и от Любовта! 

 

Кали Петкова

05.09.18

© Кали Всички права запазени

Моля не копирайте! 

Авторски права строго запазени! 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??