26.10.2008 г., 20:56 ч.

Просто сън... 

  Поезия » Любовна
941 0 3
Просто сън...

В първия момент, в който те видях,
видях само очите ти и ги харесах.
След това зърнах усмивката ти,
просто изтръпнах.
В момента, в който видях лицето ти,
припаднах и започнах да сънувам.
Ти седеше над мен и ми говореше нещо,
дори и звук не чух - гледах очите, усмивката и лицето ти.
Изведнъж усетих твоите устни върху моите.
Осъзнах, че не сънувам.

© Динко Демерджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??