1.07.2007 г., 22:16 ч.

Просто така 

  Поезия
542 0 1
Далеч от мен,
далеч си ти
и в този ден
се промених.

Уморих се да чакам,
изплаках сълзите
"Дотук нека спрем"-
ми шепнат звездите.

Това е краят
и макар да боли
аз търся любов
в други очи.

А ти замълчи
и просто така
излез от живота ми,
иди си сега.

© Радостина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вървиш по коловоза, утъпкан и издран от много, много машини и крака преди тебе. Мани тая тема! Тя е вечна...
Предложения
: ??:??