28.01.2024 г., 16:21 ч.

Просто те Обичам 

  Поезия » Любовна
148 2 5
 

Нали си знаеш,
колко те Обичам,
как ме желаеш,
как изричам
името ти с топлина,
в която е
тя, Любовта,
и моето сърце.

И се усмихвам
тук, сега, като глупаче -
Целувам те и те Обичам,
но знаеш го това обаче.

 

04.09.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??