19.10.2007 г., 0:18 ч.

Просто ти 

  Поезия
732 0 3
Просто ти

Отново ли искаш да почувстваш любовта,
но пак ли си отритнат от света?
Отново ли опитваш се да се отърсиш от прахта,
но след виелицата пак се потулва иначе волната ти душа?

Ако е така, приеми един съвет от мене -
не обръщай внимание на омразата,
не обръщай внимание на завистта!!!

Може би си нервен или малко откачен,
но това си просто ти!!!
Нека си искрен и откровен,
отколкото да живееш в лъжа,
приемайки правила, наложени ти от света!!!

© Мария Кънева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??