1.08.2008 г., 22:25 ч.

Просто за приятел...! 

  Поезия
542 0 3
Иска ми се да спра сълзите ти,
за да не плачат очите ти.
Иска ми се да съм до теб сега
- болката ти да погреба.
Да мога поне прегръдка да ти дам
или частица от силата си да ти отдам.
Късче обич да ти даря,
тъгата в душата ти да победя.

Ъ?

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??