27.06.2009 г., 17:55 ч.

Просветените 

  Поезия
523 0 7

 

 

 

Просветените 

 

 

Без греховни  помисли

човеци невидими

родени  с настройка

със   земната  спойка

пътя  чертаеха

и  за  злото  нехаеха.

В безмълвна обител 

сред   звездна трансмисия

на  вселенски  уроци.

с човешки  пороци

при чистата  мисия

в  спирали на времето

строители храмови

градиха законите.

Пътя  прокарваха

сърца  отворили

всинца  ни учели

болки  преборили.

Изкривили  те времето

в русло поставено

запазили племето

имената  забравило!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??