21.07.2020 г., 23:51 ч.

Експлоатацията 

  Поезия » Гражданска
588 1 0

Толкова злини има на тоя свят,

толкова беди терзаят човека,

на болка и страх е богат,

напразно търси той утеха.

 

Цял живот гръб превива

пред алчен богаташ,

що достойнството му убива,

мутра, ама нали е "наш"!

 

С пот едва изкарва си хляба,

мафиот труда му краде,

за да има храна - душа е слаба,

позорно е принуден глава да сведе!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??