25.08.2018 г., 22:11 ч.

Противоречие 

  Поезия » Любовна
684 10 11

Мълчанието сякаш е наука

и с теб се състезаваме жестоко.

Тъй както ти си там, а аз съм тука,

със чувствата играем си на покер.

 

Безпомощност и нежност се преплитат,

тъга и радости ни задушават.

И движим се в един опасен ритъм:

между началото и между края.

 

Кошмарите дори не ме лекуват

от болестта да искам да те видя.

Откакто те познавам, се сбогувам

и пак не зная как да си отида.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??