Aug 25, 2018, 10:11 PM

Противоречие 

  Poetry » Love
670 10 11

Мълчанието сякаш е наука

и с теб се състезаваме жестоко.

Тъй както ти си там, а аз съм тука,

със чувствата играем си на покер.

 

Безпомощност и нежност се преплитат,

тъга и радости ни задушават.

И движим се в един опасен ритъм:

между началото и между края.

 

Кошмарите дори не ме лекуват

от болестта да искам да те видя.

Откакто те познавам, се сбогувам

и пак не зная как да си отида.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??