7.10.2006 г., 20:22 ч.

ПРОВОКАЦИЯ 

  Поезия
894 0 3
ДА , искам да съм само твой
искам аз да стана твоя смел герой
искам на бял кон да те отвлека
и в любовни дрехи да те облека
може и да бъде то магия
стига да не лъжеш ме като ония
дето сърцето ми разбиха
и душата ми в депресия обвиха
"вервай ми " тези думи толкова познати
не казвай ти на близки и познати
ако наистина сърцето ти го казва
то и до тук пътя щи показва
аз със рими ще те провокирам
и няма намерение да спирам
стига ти да пишеш тук редовно
а да не се измъкваш пак условно
end...

© Стоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хе хе, хубаво е!
  • мерси за коментарите и критиките , аз не се опитвам да бъда писател а просто изразявам чувствата си и душевните си терзания в рими , или поне се опитвам... не доказвам нищо
  • Усеща се провокацията , да ...

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??