8.01.2010 г., 23:42 ч.

Прозорец 

  Поезия » Друга
546 0 0

Колко пъти съм се взирала в тебе

и откривах тъмнина.

Колко пъти съм те проклиняла заради

дъжда, колко пъти те отледявах и сгрявах?

Колко планини и изгреви не видях, защото ги скри.

Колко пъти - не умрях, защото ме промени!

Колко думи срещу теб ще изкрещя - без да имаш вина.

 

Ти знаеш ли какво си дори - Път към мечти!

© Светла Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??