17.12.2007 г., 14:36 ч.

Прозорецът на твоите очи 

  Поезия » Пейзажна
1153 0 3

Седя на прозореца на твоите очи,

вятърът подухва и слънцето блести.

Далече долу тъмно е, там душата ми пълзи.

Върху нея падат, приковават я, солените сълзи.

 

Студено е, на перваза на твоите очи.

По разкъсаните навици нищо не личи.

Чувствата едва мъждукат, дребни и плашливи,

подават по око, страхуват се от думите фалшиви.

 

Красиво е на прозореца на твоите очи.

Вдишвам  жадно, гледам  и  усещам те почти.

Косата разпиляна е, устните са от стъкло и ситен пясък.

Молбата  неразбрана е,  долу нещо падна,  чу се  крясък.

© Григор Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??