27.07.2017 г., 17:50 ч.

Прозрачно разхайтени хайку 

  Поезия
339 0 2

 

 

 

 

 

***
Прозрачен тензух
пред очите.
Сън обхожда 
звездите.

 

***
Бетониран 
в бялата
стая
насън мечтая
безкрая.

 

***
Сиво небето.
Прозира слънце.
Прелюдия към светло.

 

***
Очила уголемяват
очите.
Виждаш ясно всичко
прикрито.

 

***
Поток самоубийствено
скача.
Пръски прозрачни.
Водопадът плаче.

 

***
Душа прозрачна
не крие
радост, ни плачка.

 

***
Излят стих
от натежала душа
призрачно притихва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??