23.02.2008 г., 15:32 ч.

Прозрение 

  Поезия
492 0 2
 

В борбата си за власт, пари и кариера,

да не забравяме съвсем,

че всяко утре става вчера

и всеки бъдещ - скоро е минал проблем.

Да не забравяме, че покрай нас остават

верният поглед, нежното рамо,

които ще ни окриляват,

ако сме наблизо само.

Да не забравяме и да не се заричаме

във всеки критичeн момент.

Важно е да си прощаваме

 и да се обичаме.

С усмивка да се срещаме,

да си говорим със очи,

без думи да разказваме,

когато ни горчи.

Да бъдем свежи, истински

и това да ни личи.

С ръцете си да топлим

нечия ръка

и до сетната година

да сме влюбени така!

© Люска Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??