8.02.2014 г., 19:46 ч.

Пряспа 

  Поезия » Философска
429 0 1

Снегът  навред застила.

Затрупана сред  пряспа от емоции -

душата се е свила.

 

Снежинките са леки, не тежат,

но колкото и да са много -

от чувствата горещи се топят!

 

Във бялото се скривам -
снежно-замечтана...

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нежно-бяло, снежно-замечтано...

    Хареса ми!

    Поздрав!
Предложения
: ??:??