Не съм жена, а гладна птица,
копнея за трохи любов,
при теб съм, за да ме нахраниш,
смирена, твоя доживот.
Но моля те, недей да бъдеш
стрелецът, дебнещ във нощта!
Не се прицелвай във сърцето ми,
не ме убивай на мига!
И нищо, че съм твърде крехка,
ранена и с прекършени крила,
не издържа ли, ще отлитна,
ако остана, доживотно ще кървя!
© Сиси Всички права запазени