В небето съм птица.
На прозореца съм лице.
Всичко това е сън.
Шепне ми любовта.
Птицата съм аз.
Там някъде надалеч.
Ни се струва, че ще
е по-лесно.
Там ще търсим,
но няма да намерим
нашите следи.
Ще помним,
но не ще можем назад
да се върнем.
А тук е все същото,
няма промяна.
Не можеш да разбереш
кой ти е приятел,
кой ти е враг.
Тук даже сънищата
не са ми нужни,
щом не си до мен.
В небето съм птица.
На прозореца съм лице.
Всичко това е сън.
Шепне ми любовта.
Отлитам аз сега
към нови светове.
15.01.2013 г.
© Дени Всички права запазени