4.05.2007 г., 9:24 ч.

Птица без криле 

  Поезия
699 0 2
Ти пожела аз болка да усетя,
болката отляво, точно във сърцето,
прониза ме и паднах аз на колене...
Пред теб се молих, молих се за малко обич,
която моето сърце поне за миг да стопли.


Но не я прозря ти любовта ми силна,
която аз към теб таях.
Не я прозря и предпочете
да ме оставиш без любов, като...
                                                            ПТИЦА  БЕЗ  КРИЛЕ!!!

© АХ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря!
  • За съжаление понякога така се случва.
    Разбирам те,защото и на мен ми се е случвало.
    Много ми хареса стиха ти.
    Тъжен е,искрен и поетичен!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??