20.10.2016 г., 20:45 ч.  

Птица-Феникс 

  Поезия » Любовна
437 1 2

Ще дойде ден

и любовта към тебе ще отмине,

тъй както плахи есенни листа

отстъпват мястото на зимата.

И моите чувства ще си тръгнат,

тъй както розите през есента пресъхват.

И плахите надежди на момиче,

разбили се на малки стъкълца...

ще се превърнат във криле на Птица-Феникс,

отново възродила се от пепелта!

И всички нощи, в сълзи пропилени,

ще си останат там – заключени в момичешките дни,

а пожълтелите тетрадки на тавана

ще пазят скрити моите забравени мечти!

 

© Десислава Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??