1.02.2020 г., 22:57 ч.

Птица на щастието 

  Поезия » Философска, Друга
470 2 1

/ в памет на баба ми Й.К. /

 

Птичката веднъж на рамото застава -

всичко в този миг на прах и пепел става!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??