8.06.2023 г., 0:16 ч.

Птица в кафез 

  Поезия » Любовна
561 0 0

 

Цар далеч и Бог високо

можеш да се извисиш високо

някой е спрял  точно теб нарочно

 

Силни, могъщи, криле

увяхват мъчително бавно

в тяло небесно

 

Решетката няма прозорец

има въздух без душа

някой дявол или ангел

измислил я е за това

 

Пера по-скъпи от богатства

очи без надежда

смъртта не е благосклонна

времето умира в момента

 

Кой сътвори отново и днес

кой го създаде

времето да скърби даже с превес

....

  ... Ромео без Жулиета, птица в кафез

=

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??