1.10.2009 г., 17:40 ч.

Птицата на щастието 

  Поезия » Философска
599 0 5

птицата на щастието спохожда
добрите
каца на рамото един път
в живота
и остава със тебе
до края на дните
дава ти въздух
когато не дишаш
превръща се в слънце
когато си тъжен
пее ти песни
споделяйки радост
плаче безмълвно
със теб в тъмнината
птицата на щастието създава
вълшебства
пътя чертае със зелени
сигнали
вятърът нежен е нейна
карета
а морето безкрайно е храм
на духа ú
птицата на щастието изчезва
безследно
когато забравиш защо
съществуваш
оставаш самотен разбит
на парчета
превърнат във сянка
на тебе самия

да бъдем добри
за да срещаме птици
и смели да бъдем
и в грешки и в правди
със повече вяра
във нас и в мечтите
така ще останем
щастливи във дните
~~
Честит празник на всички автори в Откровения! Бъдете здрави и все така претворявайте в красиви думи своите мисли и чувства, споделяйте ги със света и по този начин го променяйте.

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??