4.07.2015 г., 11:16 ч.

Птичка 

  Поезия » Бели стихове
647 0 0

В нощта птичка
 пее своята тъжна 
песен, докато 
всички спят.

 

Там, под звездното 
небе е сам-сама, 

знаейки,
че никой нея

 

слуша. Тъжи за 
своята рожба 
векове наред,
 чакайки да се завърне.

© Стела Матоушек Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??