6.04.2014 г., 19:26 ч.

Птички 

  Поезия
470 0 0

    Птички

 

   Птичките пеят,

   те се веселят,

   усещам тяхната емоция,

   сливам се с тяхната еуфория!

   Те са страхотни,

   даже са и работни.

 

    Ритъмът им е чудесен,

    животът е песен!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??