Apr 6, 2014, 7:26 PM

Птички 

  Poetry
471 0 0

    Птички

 

   Птичките пеят,

   те се веселят,

   усещам тяхната емоция,

   сливам се с тяхната еуфория!

   Те са страхотни,

   даже са и работни.

 

    Ритъмът им е чудесен,

    животът е песен!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??