6 abr 2014, 19:26

Птички 

  Poesía
452 0 0

    Птички

 

   Птичките пеят,

   те се веселят,

   усещам тяхната емоция,

   сливам се с тяхната еуфория!

   Те са страхотни,

   даже са и работни.

 

    Ритъмът им е чудесен,

    животът е песен!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??