Пузнавами съ май, но ший утдругъди,
чи колчем мъ убземи вдъхнувение,
събувъм чехлити и тиху влизъм в сайта
да си крадна некуе стихутвурение.
Тукънка из нета матриали бол,
чи кой му дреми да съ знаи автура,
кът и толкуз виртуален, стават мои,
аз приз собствения ник ши ги избарам.
Вий ни мъ съдети многу строгу,
хич нямам тонинку дури вина,
съвсем внизапну мъ спуходи музъта
и копи-пейст бутона пуд пръста ми навря.
Айде, холан, чи кандисъх някак си
виртуалну чужди мисли дъ чита,
засига изчезвам ут акаунта си,
с нов ник ши възкръсна и на другу мясту.
© Елена Желева Всички права запазени
Развесели ме